3ο Θεωρητικό Μάθημα: Στάση & στάθμευση, προσπερνάμε & μας προσπερνούν, οδηγώντας σε δρόμους με στροφές.

Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να δημιουργήσω μια σειρά εκπαιδευτικών βίντεο, τα οποία θα διαθέσω στο επίσημο κανάλι της σχολής στο youtube. Ο στόχος αυτής της σειράς είναι να βοηθήσουν όποιον ενδιαφέρεται να μάθει κάποιες από τις βασικότερες έννοιες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Με τον καιρό θα φέρω κι άλλα τέτοια βίντεο τα οποία θα καλύπτουν άλλες ενότητες της υποχρεωτικής διδακτέας ύλης που δίνει το υπουργείο μεταφορών για τους υποψήφιους οδηγούς. Εάν σας βοήθησε το βίντεο αυτό παρακαλώ πολύ πατήστε like και share για να μας βοηθήσετε να συνεχίσουμε.

Σε αυτό το μάθημα θα αναλύσουμε τους κανόνες της στάσης και της στάθμευσης, θα μιλήσουμε για την προσπέραση τους κανόνες της και το τρόπο συμπεριφοράς μας και τέλος θα μιλήσουμε για την οδήγηση σε δρόμους με στροφές.

Αυτή η παρουσίαση έχει δημιουργηθεί, με βάση τις ερωτήσεις που είναι στο επίσημο ερωτηματολόγιο διδασκαλίας και εξέτασης υποψήφιων οδηγών του υπουργείου μεταφορών.
Αυτό το βίντεο δεν μπορεί να αντικαταστήσει σε καμία περίπτωση τα θεωρητικό μάθημα που πρέπει να παρακολουθήσετε στην σχολή οδηγών της επιλογής σας

#Μάθημα #Οδήγηση #Σχολή #Οδηγών #ΚΟΚ #ΚώδικαςΟδικήςΚυκλοφορίας #Ασφάλεια #Δίπλωμα #Αυτοκίνητο #Ρούσσης #Γαλάτσι #Γκύζη #drivesafe #driveschool #drive #driver #drivesafely #drivinglicence #σήματα #θεωρητικήεκπαίδευση

https://roussisdrivingschool.com/
https://www.instagram.com/roussisdrivingschool/
https://www.facebook.com/roussisdrive
https://www.youtube.com/channel/UCey30ontFM6AYShLI-aB0xA