Εφαρμογή για κινητά και tablet με λειτουργικό σύστημα iOS:

Η εφαρμογή μας για την εκμάθηση των σημάτων:

Μετά από χρόνια καταφέραμε να κάνουμε πράξη, την επιθυμία μας για τη δημιουργία μιας εφαρμογής. Μιας εφαρμογής που θα είναι όμορφη, εύκολη στη χρήση, κατανοητή και καθαρή. Μια εφαρμογή σχεδιασμένη από εμάς για όλους εσάς που θέλετε να μάθετε τα σήματα. Μια εφαρμογή για τους μαθητές μας και όχι μόνο, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Ένα εργαλείο μάθησης και διευκόλυνσης δική σας αλλά και των εκπαιδευτών σας.

Οι δυνατότητες της:

Σε αυτό το σημείο θα βρείτε όλες τις ερωτήσεις που υπάρχουν στο κάθε ερωτηματολόγιο. Χωρισμένες ανά κεφάλαιο. Αυτό σας δίνει την δυνατότητα να μελετάτε μεθοδικά και να δίνετε βάση στα κεφάλαια και στις ερωτήσεις που έχετε αδυναμία.

Προεπισκόπηση εφαρμογής:

Αρχική σελίδα:

Αυτή είναι η αρχική οθόνη της εφαρμογής μας η οποία έχει και το βασικό μενού πλοήγησης στις δυνατότητες της.

Κατηγορίες ερωτήσεων:

Οι ερωτήσεις είναι χωρισμένες ανά κατηγορία. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε εύκολα εξάσκηση στην κατηγορία που σας δυσκολεύει.

Λίστα ερωτήσεων κατηγορίας:

Εδώ είναι όλες οι ερωτήσεις της κάθε κατηγορίας. Με ένδειξη η οποία σας βοηθά να δείτε εάν την έχετε διαβάσει και εάν την έχετε απαντήσει σωστά.

Η ερώτηση:

Αυτή είναι η μορφή που εμφανίζονται οι ερωτήσεις και εάν την έχετε απαντήσει σωστά.

Προσομοίωση εξέτασης:

Οι κανόνες της εξέτασης και αμέσως μετά ο αλγόριθμος επιλέγει τυχαίες ερωτήσεις για να απαντήσετε.

Ρυθμίσεις

Εδώ θα βρείτε τις επιλογές για την ρύθμιση της εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε όποιο ερωτηματολόγιο σας ενδιαφέρει και σε πια γλώσσα θα εμφανίζονται οι ερωτήσεις.